Gratis opvoedhelpdesk Amersfoort

Vind jij opvoeden soms ook ingewikkeld?
‘Vraag het Marije’ – opvoedhelpdesk via WhatsApp.

Voel jij je wel eens onzeker als opvoeder? Zoek je soms uren naar tips over opvoeden op het internet? En zie je dan door de bomen het bos niet meer?  Ga je niet naar een opvoedspreekuur omdat je denkt dat jouw probleem niet ‘ernstig’ genoeg is? Of ben je bang dat jouw opvoedprobleem wel ernstig is en worstel je daarom alleen verder? Voel jij je hierdoor gestrest? Of vind jij dat je het als vader of moeder niet goed doet?

Wist je dat veel ouders deze gevoelens hebben? En dat veel ouders alleen blijven worstelen met lastige situaties? Dat komt omdat we nog steeds denken dat opvoeden vanzelf moet gaan. Maar opvoeden gaat niet altijd vanzelf. En toch voelen we vaak nog veel schaamte om onze opvoedvragen te stellen.

‘Vraag het Marije’
Daarom ben ik ‘Vraag het Marije’ gestart. Een opvoedhelpdesk via WhatsApp. Soms is het fijn als iemand even met een frisse blik naar jouw situatie kijkt. Een simpele tip of een luisterend oor helpt soms om de situatie weer vanaf een andere kant te bekijken. Dat geeft lucht en ruimte, zodat jij zelf de regie terug kunt pakken.

De helpdesk is gratis en lekker makkelijk, je hoeft er de deur niet voor uit. Gewoon even appen en binnen 24 uur heb je een reactie op je vraag. Ik registreer geen persoonlijke gegevens en ik leg ook geen dossier aan. Het nummer is: 06 16 06 20 72 (alleen beschikbaar voor WhatsApp berichten)

Wie is Marije?
Ik ben Marije Lagendijk, (media-)pedagoog en kindercoach. Ik woon in Amersfoort samen met mijn man en dochter van vier. Je kunt mij kennen van de ouderavonden over ‘Opvoeden in het digitale tijdperk’. Ik vind dat we als ouders heel streng zijn voor onszelf en voor elkaar. We willen perfectie en alle ballen in de lucht houden. Maar soms is opvoeden gewoon even niet leuk en gaat het niet vanzelf. Dat is normaal. Dus denk nou niet: ik app Marije niet, want mijn probleem is niet ‘ernstig’ genoeg of mijn vraag is gek. Ik help je graag!

hulp bij opvoeden amersfoort
Gratis hulp bij opvoeden in Amersfoort – Vraag het Marije

Dit project is mede tot stand gekomen met subsidie van https://www.indebuurt033.nl/ en https://gezondewijkamersfoort.nl/