Boekentip Januari

 

 

 

 

 

Ik beken direct. Ik ben moeder en ik ben veel met mijn telefoon bezig. Te veel? Ja, misschien wel. 

Zeker nu ik ZZP’er ben en veel netwerkcontacten leg via social media. Daarnaast check ik het nieuws, mijn mail, maak ik foto’s voor Instagram, zoek ik recepten op en app ik met vrienden en familie.
Het boek ROEF gaat over een jongetje waarvan de moeder te veel met haar telefoon bezig is. ROEF was eerst dikke vriendjes met zijn moeder. Maar sinds mama bevriend is met FOON heeft ze bijna geen tijd meer voor ROEF.

Leuk, maar dit boek gaat niet over mij! Dat was mijn allereerste gedachte toen ik het boek voor het eerst tegenkwam. Maar bij het lezen werd het mij pagina voor pagina duidelijk dat dit boek wel over mij gaat. Het gaat ook over mijn vrienden, familie, buren, collega’s en waarschijnlijk gaat dit boek ook over jou. Dat is geen beschuldiging, maar een aanmoediging om je smartphonegebruik te doseren en vaak genoeg volledige aandacht te hebben voor je kinderen. Ze hebben je nodig!

Dus: telefoon op stil en lekker voorlezen. Dat ga ik nu ook doen!

#boekentip #mediacoach #mediawijsheid#ouderschap #opvoeden #voorlezen#lagendijkempowering #amersfoort#workshops #ouderavond #kindenmedia#mediawijzer #jouwkindonline

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.